4Barista Rankinis kavos skrudintuvas

4Barista Rankinis kavos skrudintuvas

60,90 €
Be mokesčių: 50,33 €
Išparduota

Susijusios prekės

Bendra apžvalga: 0 (0%)

0 įvertinimai      Parašyti įvertinimą

Gamintojas: ECO capsules

Aprašymas

Paruoškite tikrai šviežią kavą. Naudodami šį rankinį kavos skrudintuvą galėsite skrudinti šviežią kavą bet kuriuo metu.

Skrudinimas tokio tipo skrudintuvu užtrunka apie 25 minutes ir vienu metu gali tilpti iki 200 g kavos .

Ar jums patinka karti kava? Skrudinkite ilgiau. Ar mėgsti rūgščią kavą? Skrudinkite trumpiau. Eksperimentuokite su skrudinimo laiku ir atraskite naujų kavos skonių . Laikui bėgant rasite sau tinkamiausią kepimo receptą.

Skrudindami kavą namuose taip pat galite sutaupyti daug pinigų . 1 kg žalios kavos galite nusipirkti jau už 7 €.

Taip pat šiuo skrudintuvu galite paskrudinti migdolus ir mažesnius riešutus .

Kavos skrudintuvas veikia skysto alkoholio viryklės pagrindu, kuri degdama nerūksta. Patobulintas nerūdijančio plieno būgnas su integruotu propeleriu užtikrina tolygų skrudinimą . Naudodami trikampį tinklelį nesijaudinsite, kad kava neišsipils, nes skylės yra pakankamai didelės, kad būtų galima efektyviai skrudinti.

Maksimalus skrudintos kavos tūris : 200 - 250g, galite skrudinti mažesnę dozę.

Medžiaga : nerūdijantis plienas, medinė rankena.

Pakuotės svoris : 942g. Skrudintuvo matmenys su rankena (plotis x aukštis x gylis): 210 mm x 230 mm x 150 mm.

Skrudintuvas pristatomas išardytas, kartu su instrukcija anglų kalba.

Kaip skrudinti kavą:

1. Surinkite skrudintuvą, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Užpildykite degiklį alkoholiu ir uždekite dagtį . Būkite atsargūs, nes tai susiję su darbu su atvira ugnimi!

3. Į skrudintuvo būgną įpilkite apie 100 g žalios kavos , kurios prekės ženklo norite.

4. Kepimo metu tolygiai pasukite skrudintuvo būgną. Maždaug po 15 minučių išoriniai pupelių sluoksniai pradės skirtis, o kava taps gelsva.

5. Maždaug po 25 minučių kava bus „vidutinio skrudinimo“, o po 5 skrudinimo minučių kava taps „tamsiai paskrudinta“. Kepimo laikas yra apytikslis. Kuo kava tamsesnė, tuo ji mažiau rūgšti ir karti.

6. Baigus skrudinti, padėkite kavą ant kepimo skardos ar pan. ir leiskite atvėsti .

Įvertinimai (0)

0/5
0 įvertinimai
0
0
0
0
0

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:

Įvertinimas:

Susiję straipsniai

Įgaliotas pardavėjas
Wacaco, Cafelat, Flair ir kt
Nemokamas pristatymas į ES
užsakymams virš 150€
ES pristatymas
pristatymas į visas ES šalis
Prekės ES sandėlyje
siunčiame iš savo sandėlio