Paruoškite dvi EKO kapsules, mėgstamą kapučino puodelį ir, žinoma, Dolce Gusto arba Nespresso kavos virimo aparatą. Užpildykite vieną EKO kapsulę iki viršaus mėgstama malta kava. Uždarykite kapsulę. Antrąją kapsulę iki viršaus užpildykite pieno milteliais. Pirmiausia į Dolce Gusto arba Nespresso aparatą įdėkite pakartotinai užpildomą kapsulę su pieno milteliais. Naudokite rankinio virimo programą.
Įjunkite kavos aparatą ir pripildykite puodelį šiek tiek daugiau nei iki pusės pieno putų. Gerame mokos kapučino kava turi būti iki 2/3 pieno ir tik 1/3 kavos. Kitas žingsnis yra kavos kapsulė. Pripildykite kavos puodelį norimu kavos kiekiu. Kava gražiai susimaišo su išplaktu pienu, sudarydama gražią smulkią putą ant kapučino viršaus.
Ar žinojote, kad pieno puta yra daug geresnio skonio nei regular šilto pieno? Todėl mes rekomenduojame kapučino kavos puodelį visada plakti pieną, o ne tik pilti į kavos puodelį. Nepamirškite ant viršaus pabarstyti cinamono, kakavos ar vanilės, kad pagerintumėte skonį. Dabar mėgaukitės gardžiu naminiu kapučino!
Jei norite, kad kapučino kava būtų dar skanesnė, pirmiausia į puodelį įpilkite pasirinkto sirupo. Pavyzdžiui, jei įpilsite šokoladinio sirupo, gausite skanaus skonio šokoladinį kapučino. Yra daug būdų, kaip pasigaminti mėgstamą maltą kavą su daugkartinėmis kapsulėmis.
Tegul jūsų vaizduotė yra beprotiška, dangus yra riba! Mėgaukitės!